ЦСКА и Левски изиграха може би най-вълнуващият мач между двата отбора през 21-и

...
ЦСКА и Левски изиграха може би най-вълнуващият мач между двата отбора през 21-и
Коментари Харесай

Страшна драма и 6 гола между ЦСКА и Левски

ЦСКА  и Левски  изиграха може би най-вълнуващият мач сред двата тима през 21-и век и в същински замайващ трилър приключиха 3:3 на стадион " Васил Левски ", показвайки позагубената стойност на огромното столично дерби. Мачът беше белязан от голям брой обрати, две дузпи и драма до самия край, а равенството сигурно не беше мечтаният резултат и от двата тима. 
От самото начало на мача " алените " бяха по-активният тим и стигнаха и до ранен гол. В 16` при чудесно центриране на Греъм Кери Али Соу пресира Каргас, а опитът за изчистване на бранителя се трансформира в автогол - 0:1. Натискът продължи, а " алените " удариха и две греди преди да се стигне до 34`. Тогава Бусато фаулира Иванов в наказателното поле, а Горанов осъществя за 1:1 от дузпа. 
В самия завършек на полувремето пък отбраната на ЦСКА още веднъж капитулира, откакто при центриране от директен свободен удар под топката останаха и двама бранители, и Бусато, а Ейолфсон я насочи към Тиам и халфът осъществя за 1:2 на празна врата. 
След подновяването на играта още веднъж ЦСКА имаше самодейността и в 57` се стигна до дузпа, откакто Ейолфсон повали Малинов в наказателното поле. Кери осъществя тъкмо и изравни, само че единствено 6 минути по-късно Симеон Славчев с 3-ия прецизен удар за Левски върна преднината на символичните домакини. 
До края на мача " алените " натискаха в търсене на нов гол и в последна сметка стигнаха до него. Резервата Пинто центрира съвършено за Али Соу и нападателят се разписа след 6-месечна голова суша - 3:3. 
Пълният паритет сред двата тима не задоволява никого, защото драмата за второто място остава с цялостна мощ. ЦСКА е втори с 51 точки, до момента в който Левски дели 3-ото място с актив от 50 точки дружно с Локо (Пд), само че " смърфовете " са с мач по-малко. 
Подробности за мача ЦСКА - ЛЕВСКИ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР